Uzman Görüşü: Cazip Yatırım Fırsatı Arayanlar İçin 4 Altcoin!

Hafta sona ererken, belirli kripto para birimleri yükseliş işaretleri gösteriyor. Tabii ki bazıları cazip yatırım fırsatları sunuyor. Kripto uzmanı Elmaz Sabovic, son fiyat hareketleri, artan yatırımcı ilgisi veya kayda değer geliştirme çabaları nedeniyle öne çıkan dört altcoin projesine dikkat çekiyor. Uzmana göre, bunlar yatırımcılar için önümüzdeki hafta için cazip yatırım olanakları sunuyor.

İlk sırada popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) var

Dogecoin (DOGE), Nisan ayından bu yana ilk kez 12 Aralık’ta ulaştığı ve daha önce aştığı 0,10 dolar eşiğinin altına geriledi. Bununla birlikte altcoin, daha büyük resme baktığımızda hala yükseliş ivmesi sergiliyor. Ancak TD Sequential, Dogecoin için haftalık grafikte bir satış sinyali tespit etti. Bu, DOGE’nin geçmişte yukarı yönlü hareketlerini sürekli olarak engelleyen önemli bir direnç seviyesiyle karşı karşıya kalmasıyla aynı zamana denk geliyor.

Bir düzeltme durumunda, fiyatların 0,085 dolara hatta 0,078 dolara kadar gerilemesi olası. Bununla birlikte, kripto analisti Ali Martinez’in tahminine göre, DOGE’nin 0,11 doları başarıyla aşması durumunda düşüş senaryosu geçersiz olacaktır.

DOGE TD Sıralı grafik. Kaynak: Ali Martinez

Bu arada DOGE, son 24 saat içinde %2,35 düşüş gördü. Bununla birlikte, son bir ayda%27,31’lik aylık kazanç kaydetti. Meme coin’i haftalık grafikte %3,4’lük bir kayıp yaşadı. Son durumda DOGE, yazı sırasında 0,0952 dolardan el değiştiriyordu.

İkinci sıradaki altcoin: Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) direnç noktasını test ederken konsolidasyon geçiriyor. Aynı zamanda, bir atılım durumunda yatırımcılar için potansiyel bir fırsat ortaya çıkıyor. Shiba Inu, Eylül 2022’den bu yana alçalan bir paralel kanal içinde hareket ediyor. Şu anda SHIB, bu formasyonun üst sınırında, yaklaşık 0,000011 dolar seviyesinde yer alan kritik bir dirence meydan okuyor.

Bu seviyenin üzerinde kesin bir haftalık kapanışın, SHIB’yi 0,000014 dolara doğru itmesi mümkün. Bu da bir yükseliş kırılmasının işareti olur. Tersine, bu noktada reddedilirse, Ali Martinez’in tahmine göre, beklenen yükseliş patlamasından önce 0,000008 dolara kadar bir geri çekilme görebilir.

SHIB’nin azalan paralel grafiği. Kaynak: Ali Martinez

Basın saatine göre SHIB 0,000009772 dolardan işlem görüyordu. SHIB, son 24 saatte %2,17 ve son 7 günde %2,87’lik bir gerilemeye tanık oldu. Ancak altcoin son 30 günde %12,28’lik bir ilerleme kaydetti.

Listeye Hedera (HBAR) ile devam ediyoruz

Hedera (HBAR), Blockchain girişimindeki işbirlikleriyle büyük beğeni topladı. Böylece, dünya çapındaki kripto para yatırımcıları için önemli bir cazibe merkezi olarak ortaya çıktı. Dahası, kârlı yatırım için başka bir potansiyel yol sağlıyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Hedera için bir diğer önemli ortaklık, DeFi protokolleriyle sorunsuz etkileşimleri kolaylaştıran entegre stake etme ve KYC özelliklerine sahip multi-chain, Hedera uyumlu bir kendi kendine saklama çözümü olan BankSocial Wallet 2.0 Uygulamasını tanıttıktan sonra geldi.

Yazı sırasında altcoin, 0,08259 dolardan işlem görüyordu. HBAR, günlük grafiğinde %0,91 artış gördü. Ayrıca, hafta boyunca %16,2’lik önemli bir kazanç elde etti. Dahası, geçen ay %35’lik kayda değer ilerleme kaydetti.

Son sıradaki altcoin yine bir meme coin’i: Bonk (BONK)

Son sırada, haftalık ve günlük bazda en güçlü performans gösterenlerden biri olan Bonk (BONK) var. Günlük grafiğinde BONK %70’in üzerinde artış gösterdi. Öyle ki BONK, piyasadaki en popüler meme coin olarak liderliği ele geçirdi. Son 24 saat içinde değerimde etkileyici bir artışa tanık oldu. Bu da öncelikle Coinbase’deki son listelemesine atfedildi. Santiment’in paylaşımına göre, BONK sadece 12 saatte 69. en büyük varlıktan 43. sıraya yükseldi.

Bonks’un piyasa değeri ve fiyat artış grafiği. Kaynak: Santiment

BONK, yazı sırasında 0,00003037 dolardan işlem görüyordu. Bu da son 24 saat içinde %74’lük etkileyici bir artışa işaret ediyor. Ayrıca token, bir önceki hafta %152’lik kayda değer bir kazanç elde etti. Dahası BONK, son 30 günde %914’lük olağanüstü bir değer artışı yaşadı.

Söz konusu kripto para birimleri şu anda kazançlar elde ediyor. Bununla birlikte, dijital varlık alanının dinamik yapısı, kripto varlıkların öncelikle genel piyasa duyarlılığına bağlı olduğunu ve piyasaya girerken izlenmesi gereken önemli bir faktör olduğunu hatırlamanın önemli olduğunu hatırlatıyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir