Cardano Boğası 3 Coin Seçti: Sezonun En İyileri Olacaklar!

Cardano boğası ve Crypto Capital Venture kurucusu Dan Gambardello, bu boğa sezonunda yıldız sanatçılar olabileceklerini belirterek birkaç altcoin hakkında yükselişe geçti. Kripto meraklısı, ADA, AVAX ve DOG’u sezonun en iyi altcoinleri olarak listeledi. Bu kripto para birimlerini belirlemek için çok çalıştığını iddia etti.

İlk güçlü koşucu: Cardano (ADA)

Ünlü analist ADA’yı çılgın temellere sahip en iyi uyuyan olarak tanımlıyor. Gambardello, kitlelerin Cardano hakkında yayılan ve ağın merkezileştirildiği gerçeğini de içeren yanlış başlıkları sürekli olarak satın aldığını belirtiyor. Ona göre bu bakış açısı altcoin ile olan ilişkiyi büyük ölçüde etkiledi. Bu bağlamda Gambardello, şunları söylüyor:

Ama aslında, Voltaire aracılığıyla Cardano, tüm kriptoda tamamen topluluk tarafından yönetilen en büyük on-chain yönetişim sistemine sahip olacak. Gerçek ademi merkeziyetçilik. Cardano’nun ölçeklenme şekli de herkesi şok edecek. Hepsi de mükemmel bir güvenlik katmanıyla birlikte.

Gambardello, yürüttüğünü iddia ettiği tutarlı araştırmaya göre Cardano fiyatının her zaman geride kaldığını söylüyor. Bununla birlikte, yakın gelecekte önemli bir sıçrama olasılığından bahsediyor.

Listeye Avalanche (AVAX) ile devam ediyoruz

Analistin açıklamasına göre, Avalanche’ın şu anda AVAX fiyatını benzeri görülmemiş seviyelere çıkarabilecek devam eden birkaç faaliyeti ve anlatısı var. Avalanche staking kısa bir süre önce Amerikan kripto para borsası Coinbase’de yayına girdi. Bu da hem protokol hem de borsa için çok önemli bir anı işaret etti. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, benzer şekilde, ödeme devi Stripe, kripto varlığını genişletmek için Blockchain ağıyla stratejik bir ortaklık imzaladı.

Gambardello’nun kurumsal ilgi ve heyecanı artırma kapasitesine sahip olduğuna inandığı alt ağların yeniden keşfedilmesi önerisi de var. Ava Labs Başkanı John Wu kısa süre önce potansiyel bir AVAX ETF’sini ima etti. Bunun, altcoinin değerinde bir yükselişi tetiklemesi mümkün.

Son sıradaki altcoin: DOG

Gambardello’nun DOG’u seçme kararı birçokları için saçma gelebilir. Ancak analist altcoinin en büyük Blockchain’deki en büyük meme coin olduğunu vurguluyor. Ayrıca, DOG’un arkasında 1 trilyon dolar kadar likidite olduğunu söylüyor. Buna ek olarak teorik değerinin şu anda 750 milyon dolar olduğunu belirtiyor. Dahası, DOG’un uzun vadede orijinal meme coin’i Dogecoin’i (DOGE) tersine çevirme olasılığını öngörüyor. Ancak aynı zamanda DOG’un “bu döngü için yüksek risk / yüksek ödül oyunu” olduğunu belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir