Bodrum’un 12 mahallesine 36 saat su verilemeyecek

Kenan GÜRBÜZ

Bodrum’un Göltürkbükü Mahallesi yolunda bölgeye su sağlayan isale hattı gece saatlerinde patladı ve yol çöktü.

Sosyetenin uğrak noktalarından biri olan Göltürkbükü yolunda meydana gelen patlama, yoldan geçen araçları ve vatandaşları şoke etti. Patlama sırasında yola tonlarca su aktı ve büyük bir çukur açıldı. O sırada yoldan geçen araç olmaması, olası bir facianın önüne geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait MUSKİ ekipleri, patlamanın ardından hızla harekete geçti. Su hattının vanası kapatılarak suyun akışı durduruldu. Jandarma ekipleri de yolda güvenlik önlemleri aldı.

MUSKİ ekipleri, patlayan su hattının tamirine hızla başladı. Göltürkbükü’ne suyun, tamir çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrar verileceği öğrenildi. Patlama sonucunda bazı bahçeler ve barakalar sular altında kaldı.

12 MAHALLEYE 36 SAAT SU VERİLEMEYECEK

Ana isale hattında yaşanan patlak nedeniyle Bodrum’un Gündoğan, Dağbelen, Geriş, Yalıkavak, Dirmil, Koyunbaba, Gümüşlük, Peksimet ,Bahçelievler, Akçalan, Karabağ ve Turgutreis Mahallerine 36 saat boyunca su verilemeyecek.

BAYRAMDA NÜFÜS DÖRT KATINA ÇIKTI

MUSKİ Yetkileri, Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın nüfusu yaklaşık 4 katına çıkarak 4 Milyona ulaştığını ve bu süreçte il genelinde 564 adet su patlağı ihbarı ve 1257 adet su kesintisine anında müdahale edildiğini bildirdiler.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir